Christiane Feenstra

Christiane is van vele markten thuis met haar vele educatieve en professionele kwalificaties. In Londen heeft ze de opleiding tot Certified Advanced Executive Coach afgerond, in Zwitserland het HRD Leadership Program, een masterstudie Sociale wetenschappen in Leiden en Amsterdam en nog een in Portugees aan de universiteit van Utrecht.
Christiane heeft ruim 15 jaar Internationale HRM-ervaring en heeft een absolute passie voor het ontwikkelen en implementeren van internationaal talentmanagement, ontwikkeling van leiderschap en (cross cultural Change projecten. Ze heeft veel expertise opgedaan in de Financiƫle dienstverlening, onder andere bij ABN AMRO, BNP Paris Bas, de ING Groep en de NMB Postbank Groep.

Als Executive coach heeft ze uitstekende resultaten bereikt met de coaching van senior business executives bij het verbeteren van hun zakelijke kwaliteiten, onder andere door hen zich bewust te laten worden van hun leiderschapsstijlen en de invloed daarvan op hun persoonlijke effectiviteit. Vanuit deze passie heeft ze Executive Dialogues opgericht en werkt met senior executives zowel in profit als non-profit sector. Ze heeft een warme belangstelling voor teambuilding en het coachen van managementteams bij de ontwikkeling en implementatie van veranderingen.

Ze benadert teams met een sterke focus op de bewustwording van verborgen talenten die de persoonlijke of teameffectiviteit kunnen verbeteren en zoekt naar de dialoog. In een dialoog verschijnt de creatieve intelligentie. Dat is dezelfde creatieve intelligentie die je hart laat kloppen. Die is er als wij echt verbinding hebben.

Contact Christiane: christiane@blauwtcf.com